Beschikbaar

Elektrische heftruck 4 ton

Locatie: Tessenderlo, Limburg

Huur termijn korting
Prijs 1 Dag 1 week 4 Weken 
PrijsExcl. BTW 1 Dag €120.00 1 week€350.00 4 Weken €1,050.00
  • Merk: Toyota
  • Product Code: 4092
  • Staat: Gebruikt
  • Type aandrijving: Elektrisch
  • Factuur: Beschikbaar
  • Minimale Huurduur: 1 Dag(s)
Delen

Beschrijving

Met de Toyota 8FBMT40-vorkheftruck met 4 wielen bent u verzekerd van maximale stabiliteit en uitstekende prestaties in de meest veeleisende toepassingen. Dit 4-wiel chassis is ontworpen voor het verwerken van hoge tonnages en is perfect voor het behandelen van meerdere pallets.

Met uitstekend zicht op de vorkpunten op elke hoogte, rijdt u veilig en manoeuvreert u betrouwbaar. Het System of Active Stability (SAS) zorgt voor extra veiligheid door stabiliteit te bieden in geval van onverwachte bewegingen of lasten. De Toyota 8FBMT40 heeft een hefvermogen tot 4 ton.

Bovendien is hij zeer energiezuinig, zodat u lange shiften kunt draaien zonder tussentijds op te laden. Kortom, deze vorkheftruck staat garant voor superieure prestaties en lange werktijden.

Denis Foets NV's Huurvoorwaarden

Alle prijzen zijn excl. 21% btw en excl. kosten voor brandstof, olie, slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-afkoop- en brand-/diefstalregelingen. Dagprijzen zijn gebaseerd op huur/gebruik van max. 24 uur en de weekprijzen op huur/gebruik van max. 175 uur, m.u.v. machines met een urenteller; hierbij is de dagprijs gebaseerd op 8 draaiuren en de weekprijs op 40 draaiuren. Voor meer draaiuren geldt een toeslag.

Last updated 06/09/2023

Customer reviews

Share your thoughts with other customers

Be the first one to write a review!