16 februari 2023

EUROTRAC De wiellader die krachtig is voor landbouw en andere doeleinden!

De Eurotrac staat bekend voor zijn hoogwaardige ontwerp en constructie

EUROTRAC is een bekroond merk dat zich gespecialiseerd heeft in de productie van bouw en materiaalhandeling. Met 94 jaar ervaring is EUROTRAC uitgegroeid tot een expert op het gebied van betrouwbare en kwalitatieve machines, die over de hele wereld actief zijn.

Veilig en gemakkelijk te gebruiken: De EUROTRAC minilader

De EUROTRAC minilader is bekend om zijn veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de compacte bouw is deze minilader de perfecte oplossing voor het laden en lossen van materialen, evenals het vervoer over korte afstanden.

W12 met bak
Eurotrac gebruiksvriendelijk

Multifunctioneel en ideaal voor verschillende werkomgevingen: De Eurotrac wiellader

De wielladers van EUROTRAC zijn multifunctionele toestellen die ideaal zijn voor gebruik in verschillende werkomgevingen, zoals stallen en landbouw.

W 11 met balenklem 2 1
Eurotrac te gebruiken in kleine ruimtes

Kracht en veelzijdigheid: De Eurotrac minigraver

De EUROTRAC minigraver is een krachtig en veelzijdig werktuig, dat aangepast kan worden met verschillende hulpmiddelen en gebruikt kan worden voor diverse functies, waaronder heffen, trekken, boren en nog veel meer.

W10 met bak
Eurotrac wiellader

Krachtige motoren voor een maximaal prestatievermogen: Eurotrac wiellader

De Eurotrac wiellader is aangedreven door een krachtige 3-cilinder Kubota motor en beschikt over een hydraulische aandrijving. Met deze combinatie van kracht en technologie is de EUROTRAC wiellader de perfecte oplossing voor werkomgevingen die vereisen dat machines zwaar werk moeten verrichten.

Zacht en krachtig: De Eurotrac banden

Eurotrac W13F
Eurotrac Wiellader verkrijgbaar bij Foets

De pneumatisch banden van de EUROTRAC zorgen voor een soepele rit en een maximaal vermogen aan het trek-oog, waardoor deze machines thuis zijn in verschillende werkomgevingen en klaar zijn om aan de uitdagingen van vandaag te voldoen.

EUROTRAC het krachtige toestel dat thuis is in veel werkomstandigheden.

Denis Foets

Copyright © 2021 Foets.com | Made by GOdevelop
magnifiercrossmenu