Toggle Nav

Manitou MRT 1635 roterende verreiker

Code:
16 Meter 3500 kg

Price SEM 4 SEM
Excl. TVA 850,00 € 2.500,00 €
Inc. TVA 1.028,50 € 3.025,00 €
Kleine roterende verreiker huren? De Manitou MRT 1635 roterende verreiker die te huur is bij ons is een roterende telescopische heftruck met 4x4 aandrijving die geschikt is voor alle terreinen en speciaal ontworpen is voor de bouwsector, de montage en de industrie.
De hefhoogte van de Manitou MRT 1635 is 16 meter, het hefvermogen is 3500 kg. Het is de kleinste roterende verreiker uit ons verhuurgamma. Deze machine wordt standaard geleverd met vorken en een lier. Op aanvraag kan deze machine ook geleverd worden met andere toebehoren zoals een werkkooi, jib of een hijsbalk.
Deze multifunctionele machine is een echte aanwinst bij werkzaamheden, ze bespaart u tijd en is inzetbaar voor verschillende taken. Het is zowel een heftruck met uitschuifbare arm, een hijskraan en een hoogwerker. Een van de grote troeven is dat ze kan uitgerust worden met onder andere een lier, een hijsbalk, een werkkooi of andere voorzetapparatuur, zo combineert ze drie machines in één.
Haar draaivermogen van 360° maakt het bovendien mogelijk om diverse werkzaamheden uit te voeren zonder dat de machine verplaatst hoeft te worden. Dankzij de vijfhoekige sectie van de arm wordt een zeer hoge precisie bij het besturen van de machine bereikt. Tegelijk blijft de zijwaartse stevigheid van de arm behouden, ongeacht de slijtagetoestand. Dit zorgt voor extra veiligheid voor u en uw teams. U zult deze krachtige, nauwkeurige en veelzijdige machine al gauw gewoon zijn en niet meer willen missen. Wij zijn officieel Manitou dealer en specialist in de verhuur van roterende en starre verreikers. Wil u graag meer informatie? Ga naar onze contactpagina of gebruik de knop "aanvraag via mail" en neem contact met ons op.
More Information
Capacite (Tonnes) 3,50
Type VMRT 1635
Caracteristiques Roterende Verreiker
Hauteur 2,97
Longueur 6,36
Poids (kg) 12.800,00
Hauteur de levage 15,80
Largeur 2,40
Marque MANITOU