Wij zijn erkend dealer

Foets uw erkende dealer van de merken Manitou, Sunward en Europower.
In de loop der jaren hebben we met deze merken een goede samenwerking kunnen uitbouwen en hebben de machines van deze merken zichzelf bewezen en hun sporen verdiend.

Het is onze ervaring dat we voor 100% achter deze merken kunnen staan en dat ze garant staan voor degelijke, duurzame machines waarop je kan vertrouwen.
Bij Foets zijn we pas tevreden als onze klanten tevreden zijn, het is dus voor ons van het grootste belang dat wij van onze leveranciers tevreden kunnen zijn en dat we hiervoor samenwerken met betrouwbare partners.

Daarom hebben we gekozen voor dealership van de merken Manitou, Sunward en Europower.

Naast de verkoop van nieuwe toestellen kan je bij ons ook terecht voor onderhoud, wisselstukken en onderdelen van deze merken.
Manitou

Manitou

Wie Manitou zegt, die denkt ongetwijfeld aan de alom gekende rode verreikers, het woord Manitou wordt vaak zelfs als synoniem gebruikt voor deze toestellen.
Bij Foets zijn we reeds jaar 45 verdeler van het merk Manitou en we zijn de referentie voor het merk in Limburg en omstreken.

Manitou is een toonaangevende fabrikant van material handling equipment, waaronder graafmachines, hoogwerkers en telehandlers. Manitou staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van hun machines, die zijn ontworpen om efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid te garanderen. De machines van Manitou zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van bouw- en industriële projecten tot landbouw en transport. Bovendien biedt Manitou in samenwerking met zijn service partners een uitgebreide aftersales service, waaronder onderhoud en reparatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over problemen met uw machine. 
Als u op zoek bent naar een betrouwbare en innovatieve partner voor uw material handling needs, dan is Foets en een Manitou machine de juiste keuze.

Manitou is van oorsprong een Frans merk en is de referentie voor ruw terrein heftrucks en verreikers.
Naast verreikers, zowel starre als roterende uitvoeringen, en heftrucks voor ruw terrein maakt het bedrijf ook heftrucks, wielladers, hoogwerkers, elektrische transpaletten, schrankladers meeneemheftrucks en voorzetapparatuur en toebehoren voor Manitou machines.

Manitou is marktleider wat betreft verreikers en alle terrein heftrucks, deze positie hebben ze verworven met het bouwen van innovatieve toestellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, veiligheidseisen en standaarden.

Manitou is een Europees bedrijf met een uitgebreid gamma, dat goede en degelijke producten produceert, een uitstekende service levert en dat een wereldwijde naamsbekendheid geniet.

Bij Foets bent u aan het juiste adres voor de verkoop, de verhuur en het onderhoud van Manitou machines en voor onderdelen en wisselstukken van Manitou.
Sunward

SUNWARD

U bent de opvallende turquoise kleur van de Sunward machines ongetwijfeld al eens tegengekomen.
Sunward is een Chinese fabrikant van allerhande industriële machines zoals graafmachines, mijnbouwmachines, kranen, laders, boormachines, treinen, boten en zelfs vliegtuigen.

Foets NV is exclusief verdeler voor het merk Sunward in België. In 2019 vierde Sunward zijn 20ste verjaardag, het bedrijf heeft de ambitie om uit te groeien tot een van de wereldleiders in ieder marktsegment waarin het aanwezig is.

Sunward is ondertussen aanwezig in meer dan 100 landen wereldwijd. De hoofdzetel van Sunward is in Changsha in China, waar het een fabrieksterrein heeft van meer dan 120 hectare en daarmee een van de grootste fabrieken ter wereld is voor constructiemachines.

De productie van Sunward machines is grotendeels geautomatiseerd, de fabriek is voor een groot deel onbemand en wordt bovendien aangestuurd door een intelligent beheerssysteem.

Voor het samenstellen van de machines worden enkel de beste premium componenten gebruikt van onder andere Yanmar, Kubota, Rexroth, Parker, Nachi, Perkins, Hydro Control, Eaton en KYB, om er maar enkele te noemen.

Sunward heeft meer dan 5000 medewerkers en een eigen research and development afdeling, verspreid over 20 locaties met meer dan 360 medewerkers die reeds meer dan 800 patenten hebben genomen op hun innovaties.

Voor Sunward machines, onderdelen en wisselstukken zit u goed bij Foets, onze specialisten kennen het merk door en door, en kunnen u snel en deskundig verderhelpen met hun expertise.
Verdeler merken EP manitou sunward

Europower

De samenwerking tussen Foets Denis NV en Europower gaat reeds meer dan 20 jaar terug.
In de loop der jaren hebben we een bijzondere relatie uitgebouwd en Foets is dan ook trots het gamma generatoren van Europower te kunnen aanbieden.

We weten bij Foets uit ervaring dat de producten van Europower van de hoogste kwaliteit zijn, zodat we deze dan ook met een gerust hart aan onze klanten kunnen aanraden.

Europower is een Belgische fabrikant van stroomaggregaten die haar activiteiten startte in 1990 in de provincie Limburg in België. Sindsdien is de firma drie gebouwen ontgroeid.

De bedrijfsgebouwen van Europower omvatten nu een oppervlakte van 9.000m2 en bevinden zich op een site van 27.000m2 in Nieuwerkerken, België. In 1994 werd Europower de eerste Europese fabrikant van kleine aggregaten met een ISO9001-certificaat.

Europower heeft dit succes te danken aan het volledige gamma van kwalitatief hoogstaande producten, een goede technische ondersteuning, een snelle levering en een vlotte after sales service. Europower generators zijn uniek omdat ze ontworpen worden volgens de specificaties van de klant.

De eigen ontwerpafdeling heeft de vinger aan de pols en is erg goed op de hoogte van wat er op de markt leeft. Al deze factoren dragen bij tot een unieke service en op maat gemaakte stroomgroepen die aan bijna alle eisen tegemoet kunnen komen.

Als u bij Foets een generator komt kopen, dan kan u er van op aan dat u met de Europower generatoren die we u aanbieden Belgische kwaliteit in huis haalt, en dat u een toestel koopt waar u plezier van gaat hebben en op kan vertrouwen.
Copyright © 2021 Foets.com | Made by GOdevelop
magnifiercrossmenu