Service

Onze dienst na verkoop wordt verzorgd door onze geschoolde medewerkers die zowel op de baan als in de werkplaats tot uw dienst staan.  Onze medewerkers krijgen voortdurend opleiding om op de hoogte te blijven over de nieuwste technieken voor het onderhoud van het gehele gamma machines.

Onze service gaat verder dan alleen het verkopen van graafmachines, hoogwerkers en andere bouwmachines. Wij bieden ook een uitgebreide na-verkoopdienst voor het onderhoud en reparatie van uw machines. Of u nu een elektrisch of conventioneel aangedreven machine heeft, wij hebben de kennis en expertise om uw machine in topconditie te houden. Onze technici zijn opgeleid en gecertificeerd voor het onderhouden van een breed scala aan merken en modellen. 

Wij bieden ook preventief onderhoudscontracten aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten of stilstand van uw machine. Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw graafmachine, hoogwerker en andere bouwmachines, neem dan gerust contact met ons op voor onze na-verkoopdiensten.

In ons magazijn vindt u vooral een grote voorraad aan nieuwe onderdelen terug, maar ook met occasie onderdelen zoals motoren en transmissies kunnen wij u van dienst zijn.  Wij garanderen dat uw machine een lang leven tegemoet gaat, in alle veiligheid en betrouwbaarheid.
professionele service dienst
Copyright © 2021 Foets.com | Made by GOdevelop
magnifiercrossmenu