24 januari 2023

SUNWARD minigraver SWE08B

De SUNWARD minigraver van 0,8 ton, de beste keuze om je werk te verlichten

De kleinste graafmachine te huur bij Foets.

De kleine minigravers van Sunward zijn geschikt voor kleinschalige projecten zoals stedelijke herontwikkeling, landbouw, waterbeheer en bouwprojecten.

Het uitschuifbare onderstel van de SWE 08B kan uitgeschoven worden van 750 mm tot 1 000 mm en zorgt voor een robuuste stabiliteit, voor een veilige en comfortabele bediening bij alle soorten werkzaamheden, ook op krappe werkterreinen. Zo kan de SWE08B door zijn geringe breedte ook door smalle deuropeningen rijden wat hem geschikt maakt om indoor werken te verlichten. Zijn geringe gewicht en compact design maakt de minigraafmachine SWE08B ideaal voor transport met een aanhangwagen.

0.8

De compacte minigraver van SUNWARD maakt indruk.

Deze kleine minigraver van Sunward maakt indruk met zijn eenvoudige bediening, laag geluidsniveau en een perfect werkresultaat. Uw medewerkers zullen het gebruiksgemak en de veiligheid voor de chauffeur waarderen. Je bestuurt de Sunward minigraver in twee snelheden, zodat je langzaam in kleine ruimtes kunt rijden en toch het overzicht kunt behouden. De Yanmar-motor met een vermogen van 7,2 kW en de Japanse hydrauliek zorgen ook voor een uitstekende prestatie en duurzaamheid.

08B 1

Ondanks zijn compacte afmetingen is hij toch zeer krachtig.

Met zijn zeer compacte afmetingen heeft de SWE08B een krachtige hef- en graafkracht en een grote reikwijdte. De SWE08B heeft uitzonderlijke graafkrachten van meer dan 9 kN (bak) en bijna 5,8 kN (arm). En wat de graafcapaciteit betreft met groot bereik, biedt het ontwerp van de SWE08B-giekcilinder een bereik van 750 mm lang.

minigraver swe08b sunward

De SUNWARD SWE08B graafkraan de betrouwbaarste in zijn categorie, bij Foets te verkrijgen

Koop of bestel uw Sunward minigraver online via onze website !
Bezoek onze showroom in Paal voor een demo en een persoonlijke uitleg.

Denis Foets

Copyright © 2021 Foets.com | Made by GOdevelop
magnifiercrossmenu