1 maart 2023

Veiligheid en efficiëntie, de krachtige machines van Haulotte.

Haulotte krachtige prestaties en duurzame technologie.

Haulotte is een frans bedrijf dat is opgericht in 1887 en gespecialiseerd in het produceren van hoogtewerkers. Haulotte staat wereldwijd bekend voor zijn hoogwaardige, veilige en betrouwbare hoogwerkers. HAULOTTE is bekend van zijn schaarliften, maar ook van zijn knikhoogwerkers.

Haulotte schaarliften een belangrijk hulpmiddel om hogerop te geraken.

De schaarliften zijn machines die worden gebruikt om personen of materialen naar de hoogte te vervoeren en zijn een belangrijk hulpmiddel in de bouw, industrie en magazijnsector.
Een schaarlift heeft een platform dat verticaal omhoog en omlaag kan worden gebracht door middel van hydraulische cilinders die in een schaarvormige constructie zijn gemonteerd. Door de schaarvormige constructie kan de lift makkelijker naar grote hoogte worden gebracht dan bijvoorbeeld een telescopische lift van vergelijkbare grootte en dit op een zeer beperkte ruimte.

De schaarliften van HAULOTTE zijn bekend om hun hoge veiligheidsnormen en betrouwbaarheid. De schaarliften zijn in verschillende maten en capaciteiten te verkrijgen gaande van 12 tot 20 meter, elektrische en diesel. Deze machines zijn ontworpen met de nieuwste technologieën, waaronder stabilisatiesystemen, bedieningssystemen en nivellering. Veel modellen zijn voorzien van verstelbare bedieningspanel. Ze zijn ook te verkrijgen in variabele snelheid van het platform en zijn uitgerust met een stabiliteitssysteem voor extra veiligheid. Bovendien zijn de schaarliften van HAULOTTE ook milieuvriendelijk en duurzaam wat hen ook in afgesloten ruimtes inzetbaar maakt.

haulotte compact 12
Haulotte schaarlift veilig de hoogte in

De Haulotte knikhoogtewerkers zijn uitgerust met de nieuwste technologieën.

De HAULOTTE knikhoogwerkers worden gebruikt om mensen of materialen naar moeilijker te bereiken hoogtes te vervoeren en worden veelvuldig gebruikt in de bouw, industrie, voor onderhoudswerken en vele andere toepassingsgebieden. Wat een knikhoogwerker onderscheidt van andere soorten hoogwerkers, is dat het bovenste gedeelte van de lift kan knikken ten opzichte van het onderste gedeelte. Dit maakt het mogelijk om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen, zoals boven obstakels, over hellingen of langs gebouwen. HAULOTTE hoogwerkers zijn ontworpen met de nieuwste technologieën. De hoogwerkers staan bekend om hun hoge veiligheidsstandaard, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Ze zijn voorzien van geavanceerde functies, zoals stabilisatiesystemen, bedieningssystemen en nivellering, en bieden de operator een hoog niveau van veiligheid en gebruiksgemak.

Haulotte
Haulotte hoogwerkers de toestellen om hogerop te geraken

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare hoogtewerker voor uw magazijn, bouwwerf, onderhoudswerkzaamheden, installaties, schilderwerk, inspecties en andere werkzaamheden op hoogte waarbij een stabiele of flexibele positionering een vereiste is, dan zijn de hoogwerkers van HAULOTTE zeker een goede keuze.

Kom zeker eens langs in onze toonzalen, onze specialisten helpen je de juiste keuze te maken, zowel qua hoogwerker, als qua lange - of korte termijn huur of aankoop.

Denis Foets

Copyright © 2021 Foets.com | Made by GOdevelop
magnifiercrossmenu